LOKALNI DSS NEZADOVOLJAN PONASANJEM DOS-A U KRAGUJEVCU

Izvor: B92

Petak, 25.05.2001.

21:45

Default images
Potpredsednik kragujevackog odbora Demokratske stranke Srbije, Dragan Radovic, izjavio je da je ta stranka nezadovoljna ponasanjem pojedinih clanica lokalnog DOS-a zbog njihovih kadrovskih resenja i izrazio protest jer, kako se izrazio, DOS pokusava da marginalizuje Demokratsku stranku Srbije. Radovic, koji je i clan Upravnog odbora Radio-televizije Kragujevac rekao je novinarima da je nezadovoljan kadrovima i uredjivackom politikom te medijske kuce, javlja dopisnik Radija B92. "Ovog puta nista konkretnije necu reci jer zelimo da budemo korektni i jos jednom pokusamo da razgovorima sa koalicionim partnerima postignemo dogovor i ukazemo na probleme" rekao je Radovic. I clan Glavnog odbora Srpskog pokreta obnove, Mirko Cikiriz, izjavio je da je u kadrovskim resenjima u kragujevackim Javnim preduzecima preveliki uticaj DOS-a ."Nije ispunjeno predizborno obecanje DOS-a o slobodnom i nezavisnom informisanju", kazao je Cikiriz. "Nismo zadovoljni mnogim kadrovskim resenjima ni informisanjem Radio-televizije Kragujevac, ne zbog SPO vec zbog istine" rekao je Cikiriz. Radovic i Cikiriz upozorili su, na odvojenim konferencijama za novinare, da kragujevacki DOS krsi koalicione sporazume i izrazili nadu da ce taj problem uskoro da bude prevazidjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: