Uhapšen upravnik KPZ Zabela

MUP Srbije danas je uhapsio još četiri osobe u Požarevcu zbog sumnje na mito i trgovinu ljudima, među njima i upravnika KPZ Zabela.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.08.2007.

18:12

Default images

MUP u saopštenju navodi da su uhapšeni Dragoljub Brajović iz Petrovca na Mlavi, upravnik Kazneno-popravnog zavoda Zabela, kao i policijski službenici iz Požarevca Dragoljub Marjanović i Dejan Adamović, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.

U Novom Sadu je, takođe, lišen slobode Radoslav Rodić, policijski službenik  iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Nedavno je MUP Srbije uhapsio više inspektora požarevačke policije zbog mita, zloupotrebe položaja i falsifikovanja isprave.

U toj prethodnoj akciji, uhapšen je i bivši inspektor požarevačke Policijske uprave Slađan Milenković, osumnjičen za falsifikovanje isprava. Njemu je danas ukinut pritvor, potvrdila je zamenica Opštinskog javnog tužioca u Požarevcu Jovanka Atanacković.

Prema njenim rečima, osumnjičenom je pritvor ukinut juče, a protiv njega će biti sprovedene istražne radnje u redovnom postupku pred Opštinskim sudom u Požarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: