24 požara danas u Beogradu

U centru Beograda, u Kolarčevoj ulici broj 7, danas je izbio požar koji je zahvatio više spratova zgrade. Niko nije povređen.

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2007.

15:11

Default images

U Beogradu je danas bilo 24 požara, a poslednji se dogodio u Kolarčevoj ulici. Očevici su za B92 rekli da je vatra izbila oko 14 časova iz instalacionih cevi na 4. spratu i da se brzo proširila na ostale delove zgrade. Tokom gašenja požara, delovi fasade su pali na četiri automobila parkirana u dvorištu. Intervenisalo je 40 vatrogasaca sa 12 vozila. Gašenje požara trajalo je 20 minuta.

Načelnik Sektora za zaštitu i spasavanje u MUP-u Srbije Predrag Marić rekao je novinarima da je to bio 24. požar danas u Beogradu. Marić je kazao da su vatrogasci primili poziv u 14.32 i stigli na lice mesta u 14.38 sati.

Požar je izbio u dve kancelarije u kojima nije bilo nikoga, naveo je Marić i dodao da je 20-ak ljudi evakuisano na krov, a ostali su napustili zgradu drugim putem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: