Roling stounsi svirali u Budvi

Britanska grupa Roling stouns održala je sinoć koncert na plaži Jaz u Budvi.

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2007.

09:14

Default images

Grupa je koncert počela uz vatromet i video projekcije animacija na ogromnoj bini. Pevač grupe Mik Džeger pozdravio je publiku rečima: "Zdravo, Budva, dobro veče, Crna Goro. Drago nam je što smo prvi bend koji svira na ovom prostoru", rekao je Džeger. On je posebno pozdravio publiku iz Hrvatske, Srbije i Albanije.

Umesto u 21 čas, kako je bilo najavljeno, koncert je počeo oko 21.50 i trajao je dva sata. Grupa je nastupila s desetak muzičara u pratnji.

Novinar B92 Igor Božić kaže da je, prema nekim procenama, na koncertu bilo oko 50.000 ljudi, iako se pominje i 70.000. "Bilo je automobila s tablicama iz Hrvatske, Albanije, video sam zastave iz Slovenije i Italije", kaže on.

"Svirali su uglavnom stare hitove, ali i pesme sa novog albuma. Koncert je počeo i završio se vatrometom, a tokom koncerta je bilo neverovatno mnogo scenskih efekata, uključujući pokretnu binu, na kojoj su odsvirali nekoliko pesama. Mik Džeger se presvukao nekoliko puta", kaže on.

Roling stouns 14. jula nastupaju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: