Stounsi sviraju u Budvi

Istorijski rok događaj u Budvi: Rolingstonsi nastupaju na Jazu pred desetinama hiljadama fanova.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 09.07.2007.

07:49

Default images

Članovi su juče doputovali u Crnu Goru. Vreme i mesto dolaska nisu saopšteni jer je to, kako kaže generalni producent koncerta Raka Marić, trenutno jedna od najčuvanijih tajni na svetu, zbog znatiželjnih novinara. Predviđeno je da koncert traje dva sata i 15 minuta.

Grupa Roling stouns je tražila da im na raspolaganju budu tri automobila "mercedes", jedan "audi" i jedan "BMW", uz vozače sa znanjem engleskog. Vozačima je strogo zabranjena komunikacija sa zvezdama osim ako ih nešto ne pitaju.

Auto-moto savez Crne Gore sapštio je da će od danas u 9.00 do sutra u 2.00 na području opština Budva, Tivat i Kotor biti izmenjen režim saobraćaja.

Saobraćaj je zabranjen teškim vozilima i vozilima s prikolicom na magistralnim putevima od Podgorice preko Cetinja, do Budve, od Bara do Budve i od Herceg Novog do Budve.

Više o koncertima Roling stounsa na Jazu i u Beogradu čitajte na stranicama Kulture B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: