DJUKANOVIC: LIBERALI CE IMATI POTPUNU KONTROLU NAD POLICIJOM

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.05.2001.

23:09

Default images
Predsednik Crne Gore i lider koalicije "Pobjeda je Crne Gore" Milo Djukanovic izjavio je u ponedeljak da ce njegova koalicija prihvatiti predlog koalicionog sporazuma Liberalnog saveza, koji ce im u utorak biti dostavljen. Djukanovic je u intervjuu Parlamentarnom kanalu drzavne crnogorske televizije rekao da nije rec ni o kakvoj uceni liberala. "Predlog koalicionog sporazuma liberala ne shvatam kao ucenu, jer nema toliko spornih pitanja koja bi ugrozila strateski interes Demokratske partije socijalista, Socijaldemokratske partije i liberala obnovu crnogorske drzavnosti i dalju demokratizaciju i evropeizaciju crnogorskog drustva", rekao je Djukanovic.

On je potvrdio da ce Liberalnom savezu biti dato mesto ministra unutrasnjih poslova i potpuna kontrola nad ministarstvom. "Oko toga se sa njima necemo cenkati, bez obzira sto je nase resenje demonopolizacije vlasti drugacije", rekao je Djukanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: