PREGLED STAMPE

Izvor: B92

Petak, 04.05.2001.

11:25

Default images
U pregledu stampe na strani http://www.b92.net/archive/s/press-i prenosimo iz "Danasa" rubriku "Licni stav" u kojoj Izet Jahic pise o tome ima li problema u medjunacionalnim odnosima i postovanju ljudskih prava u Vojsci Jugoslavije. Tekst je pod naslovom: "Penzija kao etnicko ciscenje". U tekstu "Kraj nocne more", takodje iz "Danasa" govori se o reagovanju u negotinskom pravosudju na pricu o pronadjenim lesevima u hladnjaci u Dunavu u prolece 1999. godine. Iz istog lista prenosimo tekst o "priznanju" holandskog drzavljanina da je ubio 74 pripadnika jugoslovenskih snaga bezbednosti u kome se kaze: "Tvrdnja holandskog drzavljanina Johana Mekese da je od juna do decembra prosle godine ubio 74 pripadnika jugoslovenskih vojnika i policajaca je najblaze receno neverovatna". Iz "Blica" prenosimo intervju sa Vidom Petrovic-Skero predsednicom beogradskog Okruznog suda pod naslovom "Istupi politacara ometaju rad suda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: