I radikali će lepiti plakate

Aleksandar Vučić najavio je danas da će i radikali lepiti plakate, kako bi "vlast morala da ih uhapsi".

Izvor: Beta

Četvrtak, 24.05.2007.

17:32

Default images

Oni će to raditi u znak protesta zbog privođenja odgovornih za lepljenje plakata sa imenom Ratka Mladića u Bulevaru AVNOJ-a, koji će biti preimenovan u Bulevar Zorana Đinđića. Generalni sekretar Srpske radikalne stranke je rekao da će zbog toga i radikali raditi slične stvari, "pa će vlast morati i njih da hapsi". Dodao je da će poslanici SRS-a unapred uputiti vlastima dopise da se odriču imuniteta.

On je na konferenciji za novinare pozvao poslanike i aktiviste Demokratske stranke da, "ako su hrabri, dođu i pokidaju plakate koje će lepiti radikali, jer ih jedva čekaju".

Vučić je rekao da su premijer Srbije Vojislav Koštunica i predsednik Boris Tadić "osudili ljude samo zbog toga što drugačije misle i ne slažu se sa time da ulica nosi ime Zorana Đinđića".

On ih je optužio da time guše slobodu mišljenja, savesti i drugačijih političkih stavova, kao i da se mešaju u rad najviših državnih organa i pravosuđa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: