MILOSEVIC NAREDJUJE I IZ ZATVORA

Izvor: B92

Petak, 27.04.2001.

23:40

Default images
Bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic porucio je preko svoje supruge Mire Markovic da se iz SPS iskljuce Milan Milutinovic zbog ustavne izdaje, Dragan Tomic zbog finansijske izdaje i Milan Beko zbog lopovluka, pise "Glas javnosti" od subote. Prema pisanju lista, jedna od poruka, koje je Mira Markovic prenela na sastanku Izvrsnog odbora SPS koji je odrzan u sredu, jeste da se u Glavni odbor ukljuci i Goran Trivan, bivsi direktor "Srbijasuma". Milosevic je od SPS zatrazio i da osnuje komisiju za utvrdjivanje kriminala nekih clanova ove partije koja ima za cilj da se neposlusni clanovi isporuce policiji sa dokumentima, a da se lojalni zadrze. "Glas javnosi" navodi da je Milosevic zatrazio da se za 27. april, Dan drzavnosti, Kostunica, Djindjic, i Batic zasipaju telegramima iz opstinskih odbora SPS. Telegrami Kostunici sadrze molbu da Milosevic bude u kucnom pritvoru, a oni namenjeni Djindjicu i Baticu prijetnju da ce ih "jednog dana stici osveta, jer postupaju protivno zakonu", prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: