MILOSEVIC U ZATVORU, ISTRAGA SE NASTAVLJA

Izvor: B92

Petak, 13.04.2001.

19:56

Default images
Bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic prebacen je u petak oko 17 casova sa Vojno-medicinske akademije u Centralni zatvor u Beogradu. Jedan od Milosevicevih advokata Miroslav Vasic izjavio je za Radio B92 da je Milosevic prebacen u Centralni zatvor po nalogu Okruznog suda. “Okruzni sud je doneo odluku posle pribavljanja misljenja ekspertskog tima lekara, u kome stoji da je Milosevicu neophodna lekarska nega, ali koja se moze vrsiti u ambulantnim uslovima, dakle u prostorijama Okruznog zatvora u Beogradu, i terapija koja treba da regulise hipertenziju i koja nije takve prirode da je nuzno bolnicko lecenje. Njegovo zdravstveno stanje se svakodnevno prati, a i branioci ce svakodnevno biti u kontaktu s Milosevicevim lekarima”, rekao je Vasic za B92. “Zdravstveno stanje Slobodana Milosevica ne utice na tok istrage”, dodao je Vasic i objasnio da Zakon o krivicnom postupku ne propisuje obavezu prisustva okrivljenog. “Istrazni postupak tece normalno, za cetvrtak je bilo zakazano saslusanje svedoka, u petak je takodje saslusan jedan svedok. Istraga se nastavlja posle praznika”, zakljucio je Vasic u izjavi za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: