BULATOVIC POREDI MILOSEVICA I MENDELU

Izvor: B92

Četvrtak, 12.04.2001.

09:13

Default images
Danas s tugom konstatujem da je najlepsa i najplemenitija ideja drzavnog jedinstva Srbije i Crne Gore kompromitovana u zabrinjavajucoj meri, rekao je Momir Bulatovic u sredu na promotivnom skupu Narodne socijalisticke stranke u Domu kulture u Baru. “Ideja ‘Koalicije za Jugoslaviju’ samo je medjukorak da se napusti jugoslovensko zajednistvo. Slobodan Milosevic ce ostati Slobodan Milosevic u nasoj istoriji. Izuzetno tesko mi pada sto je on sada u celiji 2 x 3 metra, ali i zatvor je za zive ljude, Nelson Mandela je bio 23 godine u zatvoru. Kad branim Slobodana Milosevica, branim Momira Bulatovica, jer ne bih izdao Slobodana Milosevica, vec sebe. Ne dozivljavam da je Pedja Bulatovic izdao Momira, on je prevario Predraga Bulatovica, za sve godine koje je proveo s nama”, rekao je Momir Bulatovic, javlja dopismik Radija B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: