DJUKANOVIC: BULATIVIC , SOC I BOJOVIC PLANIRAJU NEMIRE

Izvor: B92

Utorak, 10.04.2001.

22:50

Default images
Predsednik Crne Gore i predsednik Demokratske partije socijalista Milo Djukanovic optuzio je u utorak lidere koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" Predraga Bulatovica, Dragana Soca i Bozidara Bojovica da "nakon izbornog poraza 22. aprila spremaju nemire u Crnoj Gori". "Bulatovic, Soc i Bojovic spremaju se da bune narod po Crnoj Gori nakon izbora", istakao je Djukanovic na promociji koalicije "Pobjeda je Crne Gore" u Kolasinu. Kako prenosi Srna, Djukanovic je optuzio lidere koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" da pokusavaju da pripreme "nove vec vidjene pritiske na demokratiju u Crnoj Gori". "Nadaju se da ce jos jendom moci da stave u funkciju Vojsku Jugoslavije protiv Crne Gore. Nadaju se da ce uspeti da naprave jos jednu necasnu trgovinu sa svojim koalcionim partnerom Demokratskom opozicijom Srbije", rekao je predsednik Crne Gore.

Prema njegovom misljenju, opozicioni lideri pokusavaju da dogovore da "DOS zazmuri na jos jednu zloupotrebu VJ u Crnoj Gori", a zauzvrat bi "nakon 22. aprila glasali za Zakon o saradnji sa Haskim tribunalom i izrucili svog dojucerasnjeg predsednika". On je optuzio lidere koalicije "Zajedno za Jugoslaviju" da spremaju dva sceneraija za predstojece izbore 22. aprila.

"Jedan scenario je da uopste ne izadju na izbore. Pokusavaju da potenciranjem navodnih neregularnosti pribave za sebe argumente da ne izadju na izbore da se ne bi videla njihova dalja politicka marginalizacija", rekao je Djukanovic i dodao da se, "ukoliko izadju na izbore, pripremaju da nakon njih pokusaju da ponove scenario 14. januara 1998. godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: