BLANUSA: MILOSEVIC SE ADAPTIRA NA USLOVE U ZATVORU

Izvor: B92

Petak, 06.04.2001.

15:37

Default images
Vrsilac duznosti upravnika Centralnog zatvora u Beogradu, Dragisa Blanusa, izjavio je da se Slobodan Milosevic polako adaptira na uslove koji vladaju u toj instituciji. On je u intervjuu radio Uzicu preneo da se stanje bivseg predsednika, posle privodjenja u nedelju ujutru, stabilizovalo: "Odmah po pritvaranju, toga dana, kako je to uobicajeno za sva lica koja se pritvaraju, obavljen je i detaljan zdravstveni pregled. Osim povisenog pritiska koji zbog njegovih godina mislim da je u granicama normale, druge zdravstvene tegobe nije imao. Kako je prolazilo vreme, verovatno od soka, tako se i njegovo raspolozenje i stanje stabilizovalo, moze redovno da komunicira sa svojom rodbinom, a i svojim advokatom". Miloseviceva supruga Mira Markovic i cerka Marija posetile su u petak nekadasnjeg predsednika, kaze upravnik Blanusa, i dodaje da je gospodja Markovic – posle problema koje je imala sa novinarima tokom prvih poseta – u sredu trazila i dobila dozvolu, da joj se omoguci diskretniji pristup zatvoru, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: