NOVOSTI: KAKO JE MARIJA PUCALA PREMA CEDOMIRU JOVANOVICU

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.04.2001.

10:44

Default images
Kcer bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica - Marija Milosevic u zoru u nedelju pucala je na automobil u kojem se nalazio visoki funkcioner DOS Cedomir Jovanovic koji je pregovarao o mirnoj predaji Milosevica - potvrdjuju "Vecernje novosti".

Pozivajuci se na policijske izvore, list navodi da je, u trenutku dok se Milosevic spremao na spratu kuce da krene sa svojim advokatom i kriminalistickim inspektorom, Marija sisla u hol u trenerci noseci pistolj u ruci i pocela da vice i preti, a Jovanovic je zamolio advokata Tomu Filu da se sklone u stranu.

Kada je kolona automobila krenula ka kapiji, Marija je potrcala prema kolima svog oca i histericno pocela da vice "ubij se, ubij se", a dok je automobil u kojem je bio njen otac odlazio ona je pocela da uzvikuje panicno "Gde je Cedomir" i dok je ulazio u kola ispalila u njegovom pravcu pet metaka, od kojih je jedan zavrsio u kolima.

Prema saznanjima lista, Slobodan Milosevic se Jovanovicu izvinio za "nerazuman potez svoje kcerke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: