NAVIJACI KAMENOVALI MILOSEVICEVE PRISTALICE

Izvor: B92

Subota, 31.03.2001.

22:11

Default images
Posle utakmice na Karaburmi, gde je OFK Beograd pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1, Zvezdini navijaci nezadovoljni porazom svojih ljubimaca, probili su ogradu i prodrli na teren. Na atletskoj stazi i terenu Delije su kamenovale pripadnike policije kojih je inace bilo tridesetak. Pred najezdom Zvezdinih navijaca, policija se povukla u tunel, a po povratku Delija na tribinu, ponovo je doslo do kratkog okrsaja sa policijom. Deo navijaca potom se uputio na Dedinje. Na Topciderskoj zvezdi u nekoliko navrata su imali sukob sa pristalicama Slobodana Milosevica, medjutim policija je intervenisala, postavila kordon i razdvojila obe grupe. Reporter Radija B92 pitao je jednog od navijaca zasto su se uputili na Dedinje.

"Motiv je da oteramo ove koji su dosli ko zna odakle da brane nekog Slobodana Milosevica,pitanjeje uopste i gde je on, da ih oteramo iz Beograda kolike su nase mogucnosti. Videcemo, pokusali smo da ih oteramo,ali nisu ni oni mutavi, drze se, tako da treba jos ljudi da dodje, pogotovo navijaca, zna se da oni uvek pokrecu sve te akcije...

Navijaci su skandirali “Gde su vam zubi” i “Peti oktobar”, dobacujuci se pesmama i parolama sa Milosevicevim pristalicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: