MILOSEVIC NIJE UHAPSEN, RADI SE O SMENI STRAZE?

Izvor: B92

Petak, 30.03.2001.

20:48

Default images
Potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Zivorad Igic potvrdio je Srni da bivsi predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milosevic nije uhapsen i dodao da se trenutno nalazi u njegovom drustvu, a ovu informaciju potvrdio je i izvor iz MUP-a Srbije. "Oko sest do sedam dzipova MUP-a sa naoruzanim ljudima u crnim uniformama nalaze se ispod donje kapije Miloseviceve kuce. Ti ljudi cekaju i ne znaju sta ce", rekao je Igic. Prema negovim recima, ta naoruzana lica, pored kojih je licno prosao, "ne provociraju". "Neko ih je poslao da tu came. Narod se skuplja sa jedne i druge strane, masa vice i bojim se da ne bude necega, pucnjave ili slicno", dodao je on. Igic je rekao da je u petak i cetvrtak policija pokusavala da uruci Milosevicu prijave za nedozvoljenu gradnju.

Kako je Srna saznala od visokog oficira MUP-a Srbije, radi se "o smeni straze". Ovaj izvor je dementovao da se radi o akciji hapsenja bivseg predsednika Srbije i SRJ. Prema njegovim recima, namera je da se zameni dosadasnja garnitura koja je obezbedjivala Milosevica, a koju su sacinjavale osobe iz odeljenja za obezbedjivanje licnosti iz MUP-a Srbije. Prema istom izvoru, do nesporazuma je doslo zato sto Vojska, koja inace obezbedjuje objekat, nije pustila nove strazare da udju bez odgovarajuceg odobrenja koje treba da dodje sa najviseg mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: