HAPSENJE MILOSEVICA U TOKU?

Izvor: B92

Petak, 30.03.2001.

20:05

Default images
Danasnju sednicu Skupstine Srbije, upravo su napustili poslanici Socijalisticke partije Srbije, jer su dobili informaciju da je u toku hapsenje Slobodana Milosevica.

Sef poslanickog kluba SPS Branislav Ivkovic pozvao je socijaliste da napuste Skupstinu, prethodno rekavsi da se ispred kuce u kojoj zivi Milosevic nalazi "sest vozila sa naoruzanim ljudima i jedan kola Hitne pomoci". Ivkovic je saopstio da ce poslanici socijalista otici na Dedinje. Predsednik Skupstine Srbije Dragan Marsicanin optuzio je Ivkovica za zloupotrebu skupstinske govornice i iznosenja "neproverenih informacija".

Reporter Radija B92 krenuo je tragom informacije iz republickog Parlamenta, ali, kako je javio, za sada je situacija regularna, i osim velikog broja novinara, i uobicajenog Milosevicevog obezbedjenja, nikog drugog tamo nema, cak ni socijalista koji su najavili da ce otici u Uzicku. Novinari koji, cekajuci eventualno hapsenje, dane provode cekajuci ispred vile u kojoj stanuje Milosevic, tvrde, kako prenosi izvestac Radija B92, da ni oni nisu videli automobile o kojima je Ivkovic govorio. Strazar ispred vile je rekao novinaru B92 da je jedan policijski automobil prosao kroz kapiju vile, ali da je bio pozvan da nekog preveze.

Vesti su jos uvek nepotvrdjene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: