KARLA DEL PONTE U BIH I NA KOSOVU

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2001.

19:31

Default images
Glavni tuzilac Haskog tribunala Karla del Ponte saopstila je u ponedeljak u razgovorima sa najvisim zvanicnicima Republike Srpske u Banjaluci da je u toku zavrsna faza u podizanju optuznica protiv pripadnika bivse Armije BiH, koje Tuzilastvo sumnjici za zlocine pocinjene nad Srbima. "Tuzilastvo haskog suda veoma azurno radi na tom poslu", saopstio je agenciji Srna izvor blizak ucesnicima razgovora. Isti izvor napomenuo je da nije bilo govora o broju i imenima osumnjicenih. Del Ponte je danas novinarima u Banjaluci potvrdila da se podizanje optuznice moze ocekivati "vec naredne nedelje ili pocetkom aprila". U cetvrtak ce Karla del Ponte boraviti u Pristini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: