Transkripti razgovora ponovo u sudu

Razgovori Dejana Milenkovića i njegove bivše advokatice Biljane Kajganić od danas su ponovo u Specijalnom sudu, saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.01.2007.

17:01

Default images

Radi se o snimcima i transkriptima prisluškivanih telefonskih razgovora. Bivši predsednik sudskog veća u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića, Marko Kljajević, predao ih je u sudsku pisarnicu. Informacijom o primopredaji transkripata faktički je potvrđeno da oni postoje, ali do danas nije bilo poznato gde su oni završili.

U sudu nam je rečeno da je Kljajević predao tri kompakt diska sa štampanim materijalom, odnosno izveštajima MUP-a, a vezano za predmet u kome je predsedavao. U sudu nisu mogli da nam potvrde sadržaj CD-ova i transkripata.

Podsetimo, pre nekoliko dana novinari emisije Insajder su saznali da je istražni sudija Dragan Lazarević odmah po hapšenju Dejana Milenkovića ove materijale predao Marku Kljajeviću.

Informacijom o primopredaji transkripata faktički je potvrđeno da oni postoje, ali do danas nije bilo poznato gde su oni završili, s obzirom na to da ih ni sadašnja predsednica sudskog veća u slučaju ubistva Zorana Đinđića, Nata Mesarević, ni tužilac nisu videli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: