"Penzioneri, glasajte za sebe"

Lider PUPS-a Jovan Krkobabić kaže da penzioneri jedino ulaskom u Parlament mogu da izdejstvuju promenu pogubnog penzionog zakona.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2007.

15:05

Default images

Krkobabić je rekao da su penzioneri na dosadašnjim izborima glasali za stranke od kojih nijedna nije učinila ništa da spreči pad učešća penzije u prosečnoj zaradi sa 80 odsto, koliko je bilo 2001, na 52 odsto, koliko je danas.

Nosilac zajedničke liste PUPS i Socijaldemokratske partije je rekao da će na parlamentarnim izborima 21.januara penzioneri glasati za sebe.

"Penzija nije nikakva državna milostinja ili socijalna pomoć, već davno zarađeno i plaćeno pravo. Jedino osvajanjem poslaničkih mandata možemo da zahtevamo promenu pogubnog penzionog zakona i sprečimo da prosečna penzija 2010. bude samo 17.000 dinara, umesto 40.000 dinara", kaže on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: