Borba protiv korupcije cilj G17

G17 plus u Kragujevcu organizovao deljenje letaka u kojima se borba protiv korupcije ističe kao glavni cilj stranke.

Izvor: B92

Subota, 09.12.2006.

17:12

Default images

Kandidat za narodnog poslanika G17 plus iz Kragujevca Bratislav Uraković izjavio je da se ta stranka do sada dokazala u borbi protiv korupcije, a da to najbolje pokazuje "slučaj Bogoljuba Karića" i hapšenje stečajne mafije.

Uraković je rekao da G17 plus predlaže i formiranje novog, potpuno nezavisnog antikorupcijskog tela koje će moći da se bori protiv korupcije u Vladi.

Prema njegovim rečima, G17 plus se zalaže za povećanje novčanih i zatvorskih kazni za sve za koje se dokaže da su se korupcijom obogatili, kao i za "zaplenu imovine stečene mitom i korupcijom".

Kandidat mladih G17 plus za narodnog poslanika Nikola Ribarić rekao je da je korupcija jedan od najvećih problema u Srbiji, da ta stranka
smatra da se protiv korupcije treba boriti stalno korak po korak i da je G17 plus u svom dosadašnjem radu to i dokazala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: