LDP o Telekomu

Čedomir Jovanović smatra da nerazumno ulaganje u Telekom Srpske daje razlog za sumnju u korupciju.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2006.

15:52

Default images

"Umesto da se bavi rešavanjem problema u zemlji, u kojoj ima 40 odsto nezaposlenih i manjak novca u svim segmentima, Vlada svoje nacionalističke apetite zadovoljava megalomanskim investicijama u Republici Srpskoj, gde nastupa kao da smo bogatiji od Austrije", rekao je Jovanović povodom kupovine Telekoma Srpske, a prenosi LDP u saopštenju.

Predsednik Liberalno-demokratske partije je prilikom posete Pećincima naveo da je "nenormalno da se u situaciji kada 20 odsto domaćinstava u Srbiji nema fiksni telefon, ulažu ogromne sume novca u političke igre".

Prvi zadatak Vlade Srbije jeste da Srbiju učini bogatom i uspešnom, a ljudima omogući da rade i imaju pristojne plate, rekao je Jovanović. Karavan Koalicije LDP-GSS-SDU-LSV boravio je danas u Šidu. Čedomir Jovanović je tamo rekao da će ta koalicija, posle izbor, vratiti prava koja su oduzeta partijskim ustavom.

Jovanović je građanima Šida poručio da će među tim ciljevima biti vraćanje autonomije Vojvodine i vraćanje prava građanima da odlučuju o pitanjima koja utiču na njihov život.

Građani Srbije imaju pravo da budu uspešni i da budu bogati, a dužnost je države da im omogući uslove da žive od svog rada, rekao je Jovanović razgovarajući sa privrednicima u Šidu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: