G17 u Vojvodini

Lider G17 plus Mlađan Dinkić očekuje da za pet godina u Vojvodini bude otvoreno 100.000 novih radnih mesta.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 04.12.2006.

17:15

Default images

On je izjavio da je Duvanska industrija Senta primer kako strani vlasnik povećava zaposlenost i dodao da će zahvaljujući takvoj politici u narednih pet godina biti otvorena nova radna mesta. "Ako ovako budemo pravili fabrike i u drugim delovima Vojvodine, svakako ćemo uspeti da u narednih pet godina zaposlimo 100.000 Vojvođana", rekao je Dinkić prilikom posete Senti.

On je dodao da će se njegova stranka zalagati da se u novoj Vladi Srbije izabere potpredsednik koji će se baviti isključivo pitanjem ravnomernog regionalnog razvoja.

"Taj potpredsednik vlade bio bi zadužen da novac iz budžeta preusmeri onima koji su do sada zaostajali, kako bi brže napredovali i sustigli Beograd i Novi Sad", kazao je Dinkić.

Dinkić je danas sa potpredsednicom G17 plus Ivanom Dulić-Marković obišao opštine Ada i Senta, a popodne će obići i Bečej.

Ivana Dulić-Marković je obećala da će stočarstvo narednoj vladi biti prioritet, pa će tako biti osmišljene nove mere za proizvođače mleka i subvencije za gajenje stoke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: