KOSTUNICA: SA TERORISTIMA NEMA PREGOVORA

Izvor: B92

Subota, 03.03.2001.

08:58

Default images
Predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica izjavio je da "nece biti" specijalnog statusa za tri opstine na jugu Srbije uz administrativnu granicu sa Kosovom. U intervjuu dnevniku "Danas", Kostunica je odbacio bilo kakvu mogucnost da "albanski teroristi" ucestvuju u pregovorima o resenju visemesecne krize na jugu Srbije.. U ime Albanaca ima ko da pregovara, ali oni koji su uzeli oruzje ili koji su stajali iza poslednjeg muckog ubistva tri policajca, ne mogu pregovarati. To je princip koji vazi u celom svetu. Nama su ranije mogli da budu nametani neki drugi principi po kojima i teroristi mogu da pregovaraju", rekao je Kostunica. "To je sve bilo moguce dok nismo oziveli demokratski uredjenu drzavu, izricit je predsednik Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: