"BLIC": PROTIV MARKOVICA JOS DVE OPTUZNICE?

Izvor: B92

Petak, 02.03.2001.

11:39

Default images
Protiv bivseg sefa Drzavne bezbednosti Srbije Radeta Markovica mogla bi da bude podignuta optuznica za jos dva ubistva, dok bi zbog cetvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali mogla biti pokrenuta istraga protiv nekoliko celnika Savezne uprave carina i MUP-a - pise beogradski "Blic". Pozivajuci se na nezvanicne izvore iz beogradske Palate pravde, list navodi da svedoci, mahom radnici DB-a, policije i Savezne uprave carina, terete Markovica za ubistvo na Ibarskoj magistrali. "Blic" pise da su u cetvrtak u Okruznom sudu u Beogradu saslusana dva svedoka, dok se treci, iz nepoznatih razloga nije pojavio. Prema istom izvoru, do sada je saslusano dvadesetak svedoka, dok se pojavljivanje Vuka i Danice Draskovic pred istraznim sudijom Nebojsom Zivkovicem ocekuje sledece nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: