POSLE 26. MARTA POTERNICA ZA MARKOM MILOSEVICEM?

Izvor: B92

Petak, 02.03.2001.

18:29

Default images
Narodni pokret Otpor iz Pozarevca saopstio je da je u petak odrzan glavni pretres protiv sedmorice optuzenih medju kojima je i sin bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, Marko Milosevica, a da ce sudija Dragana Jevremovic, ako se Marko Milosevic ne pojavi na sljedecem rocistu 26. marta, za njim izdati poternicu, javlja SRNA. "Milosevic je licno pretio Zoranu Milovanovicu zbog aktivnosti u Otporu, masuci ukljucenom motornom testerom oko Milovanoviceve glave. Milovanovic, Marka Milosevica i ostale tereti za ucesce u izvrsenju krivicnog dela otmice i nanosenje teskih telesnih povreda, jer su ga 7. marta prosle godine kidnapovali, odveli u diskoteku Madona, fizicki maltretirali i stavljali mu pistolj u usta i na potiljak", stoji u saopstenju Otpora. U saopstenju se navodi da su optuzeni Milan Lazic i Aleksandar Asanin koji se nalaze na sluzenju vojnog roka u Beogradu, primili sudski poziv i dan ranije napustili kasarnu, ali da se danas nisu pojavili na rocistu, i da je sudija Jevremovic izdala nalog za njihovo hapsenje. "Za ostale optuzene - Marka Milosevica, Vladislava Asanina, Bojana Tadica, Zorana Ivanovica Roleksa i Milana Bajica, sud je dobio informaciju da su van zemlje, pa ce ukoliko ne dodju na naredno rociste za njima biti raspisana potjernica", dodaje se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: