ZAVRSNI PRETRES U SLUCAJU TRAJKOVIC

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2001.

09:40

Default images
Pred Okruznim sudom u Gnjilanu u cetvrtak ce biti odrzan zavrsni pretres na sudjenju bivsem nacelniku Odjeljenja unutrasnjih poslova Kosovske Kamenice Momcilu Trajkovicu, javlja SRNA. Trajkovic se tereti za navodni zlocin protiv civilnog stanovnistva, ubistvo sa predomisljajem i ilegalno posedovanje oruzja, za sta je, prema propisima koje je doneo bivsi civilni administrator Kosova Bernar Kusner, predvidjena kazna u trajanju od najmanje 30 godina zatvora. Prema recima Trajkovicevog branioca advokata Zivojina Jokanovica, u pitanju je "cista farsa, posebno iz razloga sto je Okruzni javni tuzilac prikupio navodno 70 izjava svedoka o zlocinima koje je navodno pocinio Trajkovic". "Ocekujem da sud uvazi valjane razloge odbrane i Trajkovica oslobodi optuzbi uglavnom pripadnika OVK sa podrucja Kosovske Kamenice", izjavio je agenciji SRNA Jokanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: