IGIC: MILOSEVIC NIJE SAM

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2001.

23:18

Default images
Premijer Srbije Zoran Djindjic je u sredu razgovarao sa predstavnicima Socijalisticke partije Srbije koji su trazili da se obustavi "haranga i politicki sudski procesi" koji se vode protiv istaknutih funkcionera te partije. "Djindjicu smo jasno stavili do znanja da postoje procesi koji su politizovani, koji su upereni protiv mira i sigurnosti gradjana ", rekao je u izjavi za B92 jedan od ucesnika sastanka, visoki funkcioner SPS-a Zivorad Igic. Upitan da li su socijalisti sa premijerom razgovarali i o sve cescim najavama da ce uskoro biti uhapsen i Slobodan Milosevic, Igic je rekao da je "premijer svestan da pojedini ministri iskacu iz dogovora Vlade".

"Bio je jedan kompleks pitanja o kojima smo razgovarali sa jednim upozorenjem da to moze biti i pretnja nekom medjugradjanskom sukobu, jer covek koga optuzi neko, a zna da je prav, nije sam. Zna da ima porodicu, ima i prijatelje i partijske drugove i deo naroda uz sebe koji misli da se presuda ne moze izricati pre nego sto se optuzbe dokazu", rekao je Igic za Radio B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: