DT: MILOSEVIC CE BITI OPTUZEN ZA RATNE ZLOCINE

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2001.

10:54

Default images
Bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic, kada bude uhapsen, bice ipak optuzen za ratne zlocine, pise "Dejli Telegraf". Pozivajuci se na reci neimenovanog izvora u jugoslovenskom ministarstvu pravosudja, list navodi da ce takvu optuzbu biti daleko lakse podici nego onu koja bi ga teretila za finansijske malverzacije. Pritom se, pise list, a prenosi Radio BBC u emisiji na srpskom jeziku, racuna na iskaze nedavno uhapsenog bivseg sefa Miloseviceve tajne policije Radomira Markovica da pruze konkretan materijal za navode optuznice. Pomenuti izvor veruje da ce Markovic progovoriti jer se ne moze nadati da ce se na drugi nacin izvuci od optuzbi protiv njega koje su prilicno dokumentovane, a ticu se, izmedju ostalog, naredbi za ubistvo Slavka Curuvije i pokusaj atentata na Vuka Draskovica, pise list, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: