USKORO NOVA HAPSENJA

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2001.

07:53

Default images
Nova hapsenja u izjavi za Bi-Bi-Si najavio je savezni ministar unutrasnjih poslova Zoran Zivkovic: "Ja ocekujem da celo ovo prolece bude u znaku raskrinkavanja svih onih stvari koje su raniju vlast cinila i kriminalizovanom i stetnom i po narod i po drzavu". Predsednik Jugoslavije Vojislav Kostunica je, povodom vesti da bi bivsi jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic mogao biti uhapsen iduce nedelje, izrazio nadu u nedelju agenciji Beta da se u praksi nece dogadjati da se sledi nacelo "revolucionarne pravde". Jugoslovenski premijer Zoran Zizic pak, izjavio je da Slobodana Milosevica pravda ne moze zaobici ukoliko je cinio krivicna dela. “Milosevic je u tom slucaju na udaru zakona, kao i svi ostali”, izjavio je Zizic u intervjuu za jedan portugalski dnevnik. Jedan od izvora B92 u DOS-u, upitan da li su tacne informacije oko Milosevicevog hapsenja tokom narednih dana, rekao je “da se ne moze govoriti o preciznom danu ili datumu, ali da ce, cim se pojave prvi dokazi protiv njega, to biti ucinjeno”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: