SVILANOVIC-PAK

Izvor: B92

Petak, 09.02.2001.

16:08

Default images
Jugoslovenski ministar inostranih poslova Goran Svilanovic izjavio je, posle razgovora s predsedavajucim delegacije Evropskog parlamenta za odnose s Jugoistocnom Evropom Doris Pak, da jugoslovenske vlasti zele da SRJ postane clanica ovog parlamenta. Svilanovic je podsetio da je Jugoslavija specijalni gost Evropskog parlamenta od kraja januara i naglasio da je centralna tema sastanka s Pak bila regionalna saradnja, a narocito s bivsim jugoslovenskim republikama. Doris Pak je novinarima rekla da je na sastanku bilo reci i o aktuelnim temama u regionu, kao i saradnji SRJ sa evropskim institucijama i Haskim tribunalom. Ona je objasnila da je delegacija Evropskog parlamenta dosla u Beograd da utvrdi kakva je pomoc potrebna SRJ u sledecem mesecu, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: