Zemunski klan opet preti

Posle likvidacije Zorana Vukojevića, Zemunski klan opet preti ubistvima.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.08.2006.

07:25

Default images

Posle likvidacije Zorana Vukojevića, braća Aleksandar i Miloš Simović i njihovi saučesnici nisu pobegli iz zemlje i najavljuju ubistva još dva zaštićena svedoka. Dodaje se da je kroz beogradsko podzemlje puštena i poruka da su na redu Ljubiša Buha i Dejan Milenković.

Izvor blizak istrazi navodi da su odbegli pripadnici Zemunskog klana, braća Simović, danima viđani u Beogradu pre 3. juna, kada je ispred svoje kuće u Zemunu otet, a potom ubijen zaštićeni svedok Zoran Vukojević. "Simovići su primećeni na nekoliko lokacija u Beogradu, uglavnom na mestima gde se okupljaju ljudi iz beogradskog podzemlja, i to u kasnim noćnim satima. Nisu ulazili u lokale, ali su viđani ispred kafića, u razgovorima. Njihova pojava izazvala je zaprepašćenje, ali i strah. Niko nije mogao da poveruje da su se, uprkos Interpolovoj poternici, usudili da izađu iz skrovišta. Bilo je jasno da u Beograd nisu došli tek tako. Svi su znali da sigurno nešto spremaju, ali o tome tada niko nije smeo ništa da kaže. Zato je te informacije policija i dobila sa zakašnjenjem, tek posle zločina", navodi isti izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: