ZA DOS ISAKOV NOV DIREKTOR RTS

Izvor: B92

Sreda, 07.02.2001.

20:27

Default images
Predsednik Vojvodjanskih reformista i jedan od lidera DOS Miodrag Isakov izjavio je u sredu agenciji Srna da je njegovo imenovanje za direktora Radio televizije Srbije sto se tice DOS "gotova stvar", ali da ce problema biti u dogovoru oko uslova pod kojim bi trebao da obavlja ovu funkciju. Navodeci da postoji mnogo dobre volje za transformaciju i autonomiju RTS, Isakov je rekao da u praksi postoji mnogo starih navika i nerazumevanja prilika i sustine transformacije. "Stalno ima nekih novih ideja o postavljanju urednika u RTS sto je stara praksa. Svako voli da postavi svoga da ima uticaj. Te namere nisu zle, ali su stetne", istakao je Isakov. On je dodao da ne bi prihvatio funkciju direktora RTS ukoliko svi ne bi shvatili i odustali od principa da dnevna politika ne treba da se mesa i utice na rad kuce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: