Još traje potraga za dva tela

Ekipa ronilaca beogradske policije, koja je sinoć iz Lima izvukla džip, još nije uspela da pronađe dva nastradala mladića.

Izvor: B92

Petak, 28.07.2006.

10:41

Default images

Ronioci su u Limu na mestu nesreće pronašli tela Nebojše Obrenića (34), Vladimira Ćirovića (20) i Tijane Jeftović (16), dok je potraga za stradalim Vladimirom Brašancem (25) i Markom Vasovićem (25) u toku i potraga će se nastaviti, rekao je istražni sudija Milan Vasiljević. Nesreću je preživeo jedino Branko Tomašević, vozač džipa marke "mercedes" sa pljevaljskim registracijama.

Predsednik opštine Prijepolje Nedžad Turković proglasio je 28. jul za dan žalosti u Prijepolju. Zbog toga su u Prijepolju odložene sve kulturno-sportske i turističke manifestacije, zakazane za predstojeći vikend.

Predsednik opštine doneo je i odluku da se porodicama tragično stradalih Prijepoljaca isplati jednokratna pomoć od po 30.000 dinara iz opštinskog budžeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: