Potraga za petoro putnika

Na putu Prijepolje-Bijelo Polje, u mestu Ramovića Luka, jutros se dogodila teška saobraćajna nesreća kada je džip sleteo u Lim.

Izvor: Beta

Sreda, 26.07.2006.

17:31

Default images

Do sada su izvađena tela tri, od ukupno pet osoba stradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći. Kako je večeras javlia Radiotelevizija Srbije, u toku je izvlačenje olupine automobila a pretpostavlja se da su tela preostalih putnika u njoj. Saobraćajna nesreća se dogodila jutros na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje, kada je džip marke "mercedes", u kojem je bilo šest putnika, sleteo u reku.

Nesreću je preživeo jedino vozač Branko Tomašević (31). iz Prijepolja koji je uspeo da ispliva na obalu. Njegovi saputnici su bili Vladimir Brašanac (25), Slavko Obrenić (35), Vladimir Ćirović (20), Nebojša Vasović (23) i Tijana Jeftović (16).

Vasiljević je kazao da je džip, koji se kretao ka Prijepolju, sleteo u kanjon kada je vozač pokušao da izbegne sudar za autobusom koji je dolazio iz suprotnog smera i iz nepoznatih razloga prešao na drugu stranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: