Stanković o Mladiću

Ministar odbrane Zoran Stanković nema podatke da neko iz Vojske Srbije još učestvuje u skrivanju Ratka Mladića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2006.

10:44

Default images

"Ako bih znao da ih ima, oni bi bili udaljeni iz službe", rekao je Stanković za Blic. Ministar je naveo da ne zna detalje akcionog plana za saradnju s Haškim tribunalom, ali se nada da će imati više efekata od dosadašnjih aktivnosti. Stanković je dodao da za sada ne učestvuje u izradi plana, ali da očekuje da će biti uključen u tu aktivnost.

Prema njegovim rečima, o tome da je bio prisluškivan obavestio ga je načelnik Vojno-bezbednosne agencije Svetko Kovač. "Rečeno mi je da se radi o dvojici pripadnika VBA koji su premešteni u službu pri Ministarstvu spoljnih poslova i da je protiv njih podignuta krivična prijava", rekao je ministar odbrane i dodao da su njih dvojica samo registrovala brojeve telefona s kojima je ministar komunicirao i da nisu mogli da prisluškuju razgovore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: