Miting u SZP-a u Vranju

Izvor: B92

Sreda, 15.09.1999.

21:32

Default images
Koalicija opozicionih partija Savez za promene odrzala je u utorak pred oko 3.000 ljudi miting u Vranju. Kako javlja Beta tokom mitinga na gradskom trgu je nestalo struje. Okupljeni su reagovali povicima "lopovi" i "bando crvena", ocigledno verujuci da je struja bila iskljucena po nalogu vlasti. Kandidat koalicije za predsednika prelazne vlade, bivsi guverner Narodne banke Jugoslavije Dragoslav Avramovic izjavio je da Savez ima program koji ce Srbiji "doneti boljitak", izmedju ostalog smanjenjem broja policajaca za 90 odsto i "pomirenjem Srbije sa Evropom i svetom". Predsednik Nove Srbije, gradonacelnik Cacka Velimir Ilic pozvao je opozicione snage i narod na ujedinjenje, rekavsi da ce "politicka scena od 21. septembra biti otvorena svima koji misle dobro Srbiji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: