Vladajući brojniji za poslanika?

Skupština u utorak raspravlja o izboru Ivane Dulić-Marković za vicepremijerku i o izboru novog ministra poljoprivrede.

Izvor: B92

Petak, 16.06.2006.

08:27

Default images

Politika podseća da je kandidat za ministra Goran Živkov iz G17 plus, a vanredno zasedanje Skupštine koje je u toku, biće prekinuto kako bi bilo održano novo, na kom će poslanici raspravljati i o radu Vlade i ponovo se izjasniti o poverenju Koštuničinom kabinetu. List piše i da će vladajuća koalicija biti brojnija za jednog poslanika.

Izbor Ivane Dulić-Marković neće biti doveden u pitanje, ona će dobiti podršku Vladinih stranaka i socijalista, a vladajuća koalicija će na toj sednici možda imati poslanika više jer će se bivši radikal Branislav Stevanović priključiti Poslaničkom klubu Nova Srbija i samostalni poslanici devet plus deset, piše list. Miroslav Markićević iz NS-a kaže da Stevanović u 15.21, nije član njihovog poslaničkog kluba, ali da to ne znači da u 15.22 neće biti. Politika, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, tvrdi da je taj transfer završen. List piše i da, iako se taj poslanik pre svega 10 dana izjašnjavao da neće prelaziti u bilo koji poslanički klub, to pokušao s dva kluba vladajuće koalicije, ali niko nije hteo da ga primi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: