Na Konvenciji SZP-a bice predstavljena Deklaracija Dragoslava Avramovica

Izvor: B92

Utorak, 14.09.1999.

00:14

Default images
Na konvenciji Savez za promene koja ce se u cetvrtak odrzati u Novom Sadu, bice predstavljena Deklaracija saveza ciji je autor bivsi guverner Narodne banke Jugoslavije Dragoslav Avramovic. Kako je saopsteno na konferenciji za novinare Demohriscanske stranke Srbije, Deklaracija sadrzi odgovor na najvaznija politicka, ekonomska i medjunarodna pitanja pred kojima se nalazi Srbija, kao i konstataciju da rezim nije sposoban i voljan da ih resava. Deklaracija takodje sadrzi i predlog za resenje odnosa izmedju Srbije i Crne Gore kao i kosovskog pitanja. Govoreci o pretstojecem skupu u Novom Sadu, potpredsednik demohriscanske stranke Srbije Milorad Savicevic najavio je i nove vidove "objedinjavanja opozicije" istakavsi da ce na Konvenciju Saveza za promene biti pozvan i Srpski pokret obnove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: