G17 plus: "Podržaćemo Markovića"

G17 plus će podržati Predraga Markovića kao predsednika Skupštine Srbije iako više nije član te stranke.

Izvor: Beta

Petak, 19.05.2006.

14:30

Default images

Portparol G17 plus, Ivana Grbić, rekla je da će ta stranka podržati Predraga Markovića kao predsednika Skupštine Srbije jer on savesno i odgovorno obavlja tu funkciju. "Iako više nije član G17 plus, Predrag Marković je veliki prijatelj i jedan od osnivača stranke i mi ćemo ga apsolutno podržati kao predsednika Skupštine", rekla je Grbićeva.

Ona je ponovila da se na jučerašnjoj sednici predsedništva G17 plus nije raspravljalo o kandidatima za mesto vicepremijera Srbije i da će se stranka o tome izjasniti posle referenduma u Crnoj Gori koji će biti održan u nedelju 21. maja.

Simboličan referendum za nezavisnost Srbije

Predsednik Opštinskog odbora G17 plus na Zvezdari Goran Kreclović najavio je za nedelju, 21. maj simboličan "referendum" za nezavisnost Srbije koji će se održati na 30 mesta u Beogradu. On je na konferenciji za novinare rekao da će na 30 mesta u Beogradu biti postavljene glasačke kutije i listići sa pitanjem nezavisna Srbija - da ili ne.
"Na taj način želimo da pokažemo da Srbija pita građane jer hoće da čuje njihovo mišljenje u tom trenutku o tome u kakvoj državi žele da žive", izjavio je Kreclović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: