Spasojević: Idem i ja s Ljajićem

Potpredsednik Koordinacionog centra za jug Srbije Dušan Spasojević kaže da Vlada nije imala sluha za važnost pitanja juga Srbije

Izvor: B92

Nedelja, 16.04.2006.

13:30

Default images

Spasojević, koji je i savetnik predsednika Srbije, kaže da je "svojim postupanjima naterala Rasima Ljajića da svoj ljudski i politički integritet štiti podnoseći ostavku". "Ja sam najavio da ću još jendom razgovarati sa predsednikom Tadićem i sa Ljajićem na ovu temu, ali ću svakako, ako njegova ostavka bude usvojena, podeliti s njim sudbinu i sam podneti ostavku", rekao je on.

Spasojević nije želeo da špekuliše ko bi mogao da nasledi Ljajića na čelu Koordinacionog tela, ali je siguran da će biti veoma teško da se nađe adekvatna zamena. "Rezultati koje su postigli i Nebojša Čović i Rasim Ljajić veliki su i dobri i neće biti lako održati taj tempo rada", ocenio je Spasojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: