U ponedeljak o prinudnoj upravi

Nermin Bejtović najavio da će kadrovska komisija Vlade Srbije u ponedeljak imenovati članove prinudne uprave u Novom Pazaru.

Izvor: Beta

Petak, 14.04.2006.

17:00

Default images

Na konferenciji za novinare generalni sekretar koalicije Lista za Sandžak Sulejmana Ugljanina rekao je da očekuje da će prinudna uprava svoj posao obavljati u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i sa poslovnikom o radu opštine Novi Pazar.

Bejtović je pozvao predsednika Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića da javno saopšti trenutni sastav Opštinske izborne komisije, organa oko kojeg se poslednjih dana lome koplja. 

"Pozivamo Ljajića da javno kaže koliko je članova koalicije 'Lista za Sandžak' u sastavu Opštinske izborne komisije. Mi javno obećavamo da ćemo se založiti da se isto toliko članova njegove partije i njegovih koalicionih partnera imenuje u sastav nove komisije", rekao je on.

Bejtović je optužio Ljajića da radi na razbijanju državne zajednice, protiv interesa Bošnjaka i Sandžaka. Istakao je da su leci, koji su jutros osvanuli u Novom Pazaru, u kojima se na pogrdan način povezuju Sulejman Ugljanin i Vojislav Koštunica, dokaz da suprotna politička opcija pokušava na sve načine da skrene pažnju javnosti na sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: