KFOR UHAPSIO 15 ALBANACA PRIPADNIKA OVPBM

Izvor: B92

Subota, 13.01.2001.

22:18

Default images
Vojnici KFOR-a u petak uvece su uhapsili 11Albanaca, pripadnika tzv. oslobodilacke vojske Preseva, Medvedje i Bujanovca, koji su pokusali da predju granicu na Kosovu, saopstio je KFOR u subotu. Sedmorica Albanaca, od kojih su petorica bili u uniformama OVPMB, pokusavali su da predju granicu u blizini mesta Celik. Oni su prebaceni u kamp Montijeh, gdje cekaju istragu.

U petak uvece privedena su i cetiri Albanca koji su pokusali da udju na Kosovo u mestu Mucibabe. Jedan od njih je prisao kontrolnom punktu KFOR-a tvrdeci da je pripadnik OVPMB, te da ima informaciju o skrivenom oruzju u Gnjilanu. On je takodje rekao da su i ostala trojica pripadnici tzv. OVPMB. Trojica muskaraca su medjutim demantovala da su pripadnici ove teroristicke organizacije, ali su ipak prebaceni u kamp Montijeh gde cekaju istragu. Vojnici KFOR proverili su informaciju o skrivenom oruzju u Gnjilanu, ali nisu nasli nista, stoji u saopstenju KFOR-a koje prenosi SRNA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: