VIJESTI: BULATOVIC OSTAO U MANJINI U SNP

Izvor: B92

Petak, 12.01.2001.

15:15

Default images
Sednica Izvrsnog odbora Socijalisticke narodne partije, odrzana u sredu uvece, koja je trajala skoro deset sati, protekla je u burnoj diskusiji, sa tendencijom da se pretvori u svadju i otvoreni sukob, pisu "Vijesti", prenosi FoNet. Predsednik partije Momir Bulatovic ostao je gotovo usamljen, tvrde "Vijesti", pozivajuci se na krugove bliske SNP. Od 21 clana Izvrsnog odbora, uz njega su stali Zorica Tajic Rabrenovic i Milos Bojovic, a Momir Bulatovic se zestoko sukobio sa potpuno oprecnim stavovima koje su zastupali potpredsednici te partije Predrag Bulatovic, Zoran Zizic i Srdja Bozovic. Momir Bulatovic je, navodno, za sednicu koncipirao predloge po kojima je politika SNP trebalo da se krece izmedju odugovlacenja i izazivanja nemira u Crnoj Gori, a da se na nivou federacije pocne sa zatezanjem u odnosu na DOS i priblizavanjem Socijalistickoj partiji Srbije. Nasuprot tome, potpredsednik Predrag Bulatovic zalozio se za razgovore sa DOS, ucesce partije na izborima, u kreiranju izbornih uslova i atmosfere i upotrebi demokratskih politickih sredstava, u cemu su ga podrzali Bozovic i Zizic, kao i vecina clanova Izvrsnog odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: