VESIC: PLATFORMA JE PODLOZNA PROMENAMA

Izvor: B92

Petak, 12.01.2001.

16:17

Default images
Clan Glavnog odbora Demokratske Stranke Goran Vesic izjavio je da je platforma o redefinisanju odnosa izmedju Srbije i Crne Gore, koju je predlozio predsednik SRJ Vojislav Kostunica, podlozna promenama izuzev u delu koji se odnosi na pravni status drzave, javlja FoNet. "Pravni status drzave znaci da SRJ postoji kao drzava, medjunarodno priznata, koja je clanica Ujedinjenih nacija i citavog niza drugih organizacija. O svemu drugom mozemo da razgovaramo", rekao je Vesic na konferenciji za novinare. "Ocekujemo da ce u Crnoj Gori ova platforma biti ozbiljno razmatrana ", istakao je Vesic, dodavsi da ocekuje da ce se "gradjani Crne Gore na osnovu toga opredeljivati na izborima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: