NALIC: NAPADI NA MENE SU BEZOCNE LAZI

Izvor: B92

Četvrtak, 11.01.2001.

17:19

Default images
Advokat Gradimir Nalic izjavio je da je tekst u "Glasu javnosti", u kojem se navodi da su mrlje u njegovoj biografiji posluzile DOS-u da ga ne postavi na mesto ministra policije, najobicnija prljavstina i falsifikat. List pise da uzroke Naliceve "nepodobnosti" treba traziti u njegovom poreklu ili u misterioznom lecenju u Moskvi. "Pisanje 'Glasa javnosti' je u maniru 'Glasa javnosti', mene vise iznenadjuju oni na koje se list poziva. Radi se o gomili bezocnih lazi i o tome da niko iz redakcije mene nije pokusao da kontaktira, kao sto tvrde", kaze Nalic u izjavi za Radio B92. Ocenjujuci da su reakcije protiv njega usledile "po onoj narodnoj - strah coveku kalja obraz cesto", Nalic je dodao da se neko "verovatno zabrionuo zbog izjave da cu sam predlagati svoje saradnike i da cu se na zakonit nacin baviti svojim poslom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: