"H5N1 kazna zbog homoseksualaca"

Jedan rabin trdi da je širenje ptičjeg gripa u Izraelu božja kazna zbog homoksualizma.

Izvor: FoNet

Četvrtak, 23.03.2006.

12:03

Default images

Rabin David Basri tvrdi da je širenje ptičjeg gripa nastalo zbog zahteva levičarskih partija uoči izbora da u toj zemlji budu legalizovani brakovi homoseksualaca. "U Bibliji jasno piše da će božja kazna prvo pogoditi životinje, pa ljude", rekao je Basri u poslanici koju je pročitao njegov sin.

Basri se nada da će smrt više stotna hiljada kokošaka, ćurki i labudova biti dovoljna da se sagleda sva veličina grehova na koje pozivaju izraelske levičarske partije. "Ptičji grip nam je poslat kao opomena zbog insistiranja levičara na tome da u Izraelu bude ohrabren i ozakonjen homoskesualizam", tvrdi Basri i dodaje da se može očekivati da će ptičji grip početi da kosi ljude ako narod na izborima ukaže poverenje partijama koje nameravaju da ozakone homoseksualne brakove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: