"GLAS JAVNOSTI": GRADIMIR NALIC MINISTAR MUP-a

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2001.

22:00

Default images
Buduci premijer Srbije Zoran Djindjic i jugoslovenski predsednik Vojislav Kostunica definitivno su se dogovorili da Gradimir Nalic bude ministar policije u novoj vladi Srbije, dok ce njegov zamenik biti iz redova Demokratske stranke, izjavio je za "Glas javnosti" od utorka buduci clan Vlade, koji je zelero da ostane anoniman. "Premijer nam je na sastanku rekao da, samo pod uslovom da se iznenada pojavi neko prihvatljivije resenje, Nalic nece postati ministar MUP-a. Sve ce definitivno biti poznato pocetkom sledece sedmice", rekao je izvor "Glasa javnosti". Kako prenosi SRNA, on je ocenio da ne postoje vise nikakve prepreke da Nalic postane prvi covek policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: