KFOR APELOVAO NA OVPMB DA PREKINE NAPADE

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2001.

20:52

Default images
Kfor je u ponedeljak, posredstvom medija, pokusao da ubedi pripadnike Oslobodilacke vojske Preseva, Medvedje i Bujanovca da prestanu sa dejstvima u zoni bezbednosti duz administrativne granice Srbije sa Kosovom. Rojters javlja, a FoNet prenosi da je Kfor, u oglasu na pola stranice dnevnika Rilindja, od pripadnika OVPMB zatrazio da poloze oruzje. "Pripadnici OVPMB, vasa zrtva vise nije potrebna. Resenja ce doci kroz dijalog, ne nasiljem. Polozite oruzje. Vratite se kucama sa ponosom. Potrebni ste vasim porodicama", porucuje se u oglasu. Na istoj stranici lista objavljen je i oglas OVPMB kome se kaze da je ta organizacija snaga koja stite ljude u Presevskoj dolini, gde zivi vecinsko albansko stanovnistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: