Miting radikala na Trgu republike

Na mitingu u centru Beograda čelnici SRS-a pozvali su haške optuženike Mladića i Karadžića da se ne predaju Haškom tribunalu.

Izvor: B92

Petak, 24.02.2006.

19:31

Default images

Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić preneo je i poruku koju je Vojislav Šešelj iz Haga poslao Karadžiću i Mladiću: “On koji je dobrovoljno otišao u Hag poručujue: Karadžiću i Mladiću da nikada ne budete u Hagu. To od vas očekuje Srbija, da bi vas volela i poštovala. Dok Srbija postoji vi ne smete da budete u Haškom tribunalu“.

Na mitingu na Trgu republike, Nikolić je rekao i da će Srbija "izaći na ulice ako vlasti uhapse Mladića".  

Posle dvočasovnog mitinga, održanog povodom trogodišnjice dobrovoljne predaje lidera SRS-a Vojislava Šešelja Haškom tribunalu, organizovana i je protestna šetnja Terazijama i Ulicom kralja Milana. Radikali su nosili zastave SRS, plakate s likom Šešelja i natpisom "Šešelj srpski junak", a bilo je i transparenata sa slikama Mladića, Karadžića i Šešelja. Inače, deo mitinga, uz izveštaj novinara sa lica mesta, uživo je prenosila je i američka TV stanica CNN.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: